+45 60 74 94 20 info@borglum-mejeri.dk

Børglum-mejeri-b&b

 

BED & BREAKFAST

LOUNGE BAR & GÅRDHAVE

FERIELEJLIGHEDER

MØDEFACILITETER – FESTLOKALER

BØRGLUM MEJERI – HYGGE, RO & SERVICE.

Yderst centralt beliggende på toppen af Danmark, med kun få minutters kørsel til et hav af seværdigheder og attraktioner, ligger i den lille fredelige by Børglum vores hyggelige oase. Børglum Mejeri Bed & Breakfast tilbyder 9 lyse og venlige dobbeltværelser, alle med eget badeværelse og brus. Hvert værelse har fladskærms-TV, elkedel, køleskab, hårtørrer og skrivebord. Alle værelser undtaget et har egen terrasse. Der er naturligvis gratis internet adgang og parkering for vore gæster. Nyd vores hyggelige gårdhave og lounge bar, hvor man kan få sig en iskold fadøl, en drink eller en kop kaffe, spille et brætspil.
Vi tilbyder også en ferielejlighed på over 200 m², hvor op til ti gæster kan hygge sig på ugebasis.

Reserver allerede i dag

INDTIL FORÅRET 2017 LEJER VI HOTELVÆRELSER TIL VANDRERHJEMSPRISER.

Hvert værelse er udstyret med eget køleskab, samt gratis kaffe og te.

Hvis du er interesseret i mere information, eller i at lave en reservation, venligst brug formen nedenfor, eller ring/ email til os: +45 60749420/info@borglum-mejeri.dk

Hvem er vi?

Den store bygning har stået tom i flere år, men har nu fået ny indehaver. Tom Robinson er, efter at have været bosat i USA i over 25 år, hjemvendt til fædrelandet og overtog det gamle og flotte mejeri i 2014.  Foruden vedvarende at være i gang med at male og lave andre istandsættelser, er der bl.a. blevet installeret helt nyt varme anlæg og der er netop lagt sidste hånd på  gårdspladsen, som er blevet omdannet til en fantastisk hyggelig gårdhave. Der bliver lagt kræfter i at skabe gode rammer for vores gæster, og give dem en tid med hygge og gode oplevelser.
Børglum Mejeri  lægger op til netop det; bygningerne og omgivelserne har det hele!


RESERVER

 

Book via booking.com (herunder) eller ring til os på Telefon +45 60749420

Værelser

Eller

Ferielejlighed

Eller

SERVICEYDELSER

Værelser

Hotellet tilbyder tilbyder 9 gode dobbeltværelser, alle med eget badeværelse. Alle værelserne, undtaget et, har egen terrasse. Der forefindes desuden fladskærms-TV, el-kedel m/gratis kaffe og te, køleskab og hårtørrer. Der er naturligvis internet på værelserne uden beregning..
Desuden tilbyder vi en ferielejlighed på 200 kvm. med plads til ti personer udlejet på ugebasis. Venligst ring eller email for mere information.

Reception og Bar

I receptionen kan I få oplysninger om områdets seværdigheder og attraktioner, samt meget andet. Receptionen har åbent fra kl. 08.00 til kl. 11.00, og igen fra kl. 16.00 til ca. midnat.
I kan checke ind mellem kl. 16.00 og kl. 23.00.
Hvis i planlægger at ankomme udenfor dette tidsrum kan dette arrangeres på forhånd.
I den gamle mejerihal kan man om eftermiddagen og aftenen samles i baren eller i gårdhaven, og nyde en iskold fadøl fra det lokale mikrobryggeri “Vendia,”  eller måske nyde  en drink eller en kop kaffe.

 

Internet

Der er gratis internet på hele Hotellet.

 

Parkering

Der er gratis parkering for alle vores gæster.

UNDERHOLDNING.

Ved baren findes et lille bibliotek, hvor bøger kan lånes gratis. Vi har en række brætspil til både børn og voksne.
Direkte overfor hotellet ligger en fin legeplads, hvor man kan spille basketball. (Bold kan lånes i receptionen.)

ATTRAKTIONER

 

HVAD OMRÅDET BYDER PÅ ER IKKE SMÅTING!

EFTER EN GOD NATS SØVN LÆGGER VORES SKØNNE OMGIVELSER OP TIL GODE OPLEVELSER OG HYGGE.

Måske man vil starte med en lille spadseretur til Børglum Kloster fra det 12. århundrede. Klostret er bl.a kendt fra julekalenderen 2011. Ellers findes der et hav af andre seværdigheder inden for få minutters kørsel. Man kan nå mange af dem ved at hoppe på en af de cykler som hotellet stiller gratis til rådighed for vore gæster. Det er oplagt at besøge Løkken med dens berømte strand,  et mylder af liv, og utallige spise og shopping muligheder. Fyret ved Rubjerg Knude, kunstnerbyen Lønstrup, samt Engelund-samlingen i Kunstbygningen i Vrå, er også et besøg værd. Der er mulighed for at spille golf på flere forskellige nærliggende baner. På vejen til de forskellige attraktioner vil man nyde det danske sommerlandskab; de mange smalle veje der bugter sig mellem farverige marker, små landsbyer, og det græssende kvæg, Inden for en halv til en hel times kørsel i bil findes der så mange attraktioner, at det er umuligt at nævne dem alle her. Men storbyen Aalborg med dens væld af aktiviteter og attraktioner, berømte Skagen på Nordjylland spids, Hirtshals med Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium, Fårup Sommerland og Ørnereservatet i Bindslev er helt oplagte mål, for bare at nævne ganske få af valgmulighederne. Når mørket falder på er der rig mulighed for at deltage i nattelivets festligheder f.eks. i Løkken. Men er man mere til at slappe lidt af, kan man komme hjem og hygge sig på hotelværelset, eller måske hilse på de andre gæster i hotellets bar eller gårdhaven, som om aftenen vil være et oplagt samlings punkt for at dele dagens oplevelser.  Der vises sport, nyheder og film på vores 60″ fladskærm, og til de mindre gæster vil der om aftenen lejlighedsvis blive vist film. Ellers er der mulighed for at spille et spil kort, brætspil eller læse en bog; alle fornøjelser som bliver stillet gratis til rådighed..
VI BYDER JER VELKOMMEN!

Billeder

Holiday Apartment

220m²
DKK4500/Uge
  • Fire soveværelser
  • Badeværerelse m/walk-in brusekabine
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Adgang til Børglum Mejeris faciliteter i sommersæsonen
Reserver

Tillæg pr. barn Under 15 år

Børn under 4 år er gratis
DKK100/Nat
  • – opredning

Kontakt

15 + 5 =

Børglum Mejeri Bed & breakfast

Vråvej 522 9760 Vrå

Tlf: +45 60749420

Ring via Skype: Borglummejeri 

CVR  35675426

Find os på kort